07-03-2014, 17:10
Lol, o co chodzi?
|
||||
07-03-2014, 17:10
Lol, o co chodzi?
07-03-2014, 18:11
Ej, dodajcie mje do tego *–* plosiem.
I konia, i muła, i osła głupiego,
I mrówke, i żuka, termita martwego, Gołąbka pokoju białego jak kreda, Lecz tylko jeża przelecieć się nie da!!!
07-03-2014, 21:24
Hell, nie rozumiem twojego pytania :P
Finn, dopisać jako... postać? współtwórcę? czy jedno i drugie?
08-03-2014, 01:29
Jedno i drugie lordzie! Takiej fajniej pierdoły dawno nie czytałem. Xd
I konia, i muła, i osła głupiego,
I mrówke, i żuka, termita martwego, Gołąbka pokoju białego jak kreda, Lecz tylko jeża przelecieć się nie da!!!
08-03-2014, 10:23
Też chcę być postacią...
OK, dopisuję
Zedytowałem ostatni fragment opowiadania, dopisując kolejna postać ![]()
07-06-2015, 21:30
(07-06-2015, 19:53)Crax napisał(a): Jakiś samochód przejechał tuż obok niego, ochlapując nowe(przecinek) wyjściowe buty. Zaklnął(Zaklął) pod nosem, założył kaptur i ruszył przed siebie. Nie porwało mnie, nie rozbawiło ani poruszyło. Taka sobie historyjka, trochę bez ładu i składu. Nie bardzo zrozumiałam zakończenie, czy bohater był Nidem, czy też Nid został otruty, a może raczej naszpikowany narkotykiem. Co miało się stać po podaniu tego specyfiku Stu? Te narzucone zadania powinny mieć jakiś cel, a z tekstu nie wynika żaden. Jeśli chodzi o styl, nie jest źle, poza tym koszmarnie długim zdaniem. Pracujesz nad tym, to widać ![]()
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Michaił Bułhakow – Mistrz i Małgorzata
07-06-2015, 22:03
(07-06-2015, 21:30)Nawka napisał(a): Nie porwało mnie, nie rozbawiło ani poruszyło. Taka sobie historyjka, trochę bez ładu i składu. Nie bardzo zrozumiałam zakończenie, czy bohater był Nidem, czy też Nid został otruty, a może raczej naszpikowany narkotykiem. Co miało się stać po podaniu tego specyfiku Stu? Te narzucone zadania powinny mieć jakiś cel, a z tekstu nie wynika żaden. Pierwsza część dotyczyła Stu, druga natomiast mnie – spróbowałem wprowadzić swoją postać w świat forumowego opowiadania. Nid został otruty, a raczej " uśpiony" w poprzednich częściach tego opowiadania. (07-06-2015, 21:30)Nawka napisał(a): Jeśli chodzi o styl, nie jest źle, poza tym koszmarnie długim zdaniem. Pracujesz nad tym, to widać Staram się jak mogę... W dużej mierze to przede wszystkim zasługa Bell, która nieustanie mnie motywowała, karciła za błędy i zachęcała do pisania. ![]()
Crax, do poprawek marsz! ~ Nawka
07-06-2015, 23:53
Dzięki, Crax, za kolejny rozdział
![]() Jest bardzo dobrze, będzie można kontynuować historię. Zachęcam więc innych do zaangażowania się w ten projekt. Piszcie i niech wasza fantazja nie będzie niczym ograniczona. Bawcie się słowem aż do absurdu ![]() Dokonałem odpowiednich wpisów w streszczeniu – streszczenie.
Wita gospodarz, właściciel, przełożony, osoba starsza. Jeśli nie jesteś żadnym z nich, używaj zwrotu WITAJ.
08-06-2015, 09:57
(07-06-2015, 23:53)StuGraMP napisał(a): Dzięki, Crax, za kolejny rozdział Crax, ja w ogóle nie załapałam, że jest to jakaś kontynuacja, stąd mój komentarz. Wzięłam ten fragment za samodzielną całość, w której jakoś nic nie trzymało się kupy. Dopiero po przeczytaniu całości nabrało sensu. Tak że zmieniam zdanie, jest dobrze, pisz następne fragmenty ![]()
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Michaił Bułhakow – Mistrz i Małgorzata | ||||
|