Pewnie! Weźcie mnie i wykorzystajcie
Chętnie się pośmieję

Lubię Tytanica. Moim ulubionym bohaterem była góra lodowa.
|
||||
Pewnie! Weźcie mnie i wykorzystajcie
![]()
26-02-2014, 19:51
Cytat:– O w dupę jeża! Co TO ma być?! – wskazał Yamiemu palcem punkt położony w centralnej części lądu. Łysy zmrużył oczy niczym DiCaprio w Incepcji i wytężył wzrok. Wtedy ujrzał przerażającą scenę: Na wyspie, między dwiema palmami stała zakleszczona dziewoja, jedną ręką machając, a drugą zarzucając lewego cyca za plecy. Ty już jesteś, tyle że nicka nie użyto ![]()
Czasami, gdy pojawiają się nowi, próbują na jeden raz wrzucić wszystko, co mają. Zupełnie, jakby portal miał lada dzień zniknąć z Internetów, a administracja pojechać do Afryki, sprzedawać olejek do opalania rdzennym murzynom.
~Yami
26-02-2014, 20:00
OK, dopisuję Cię do spisu postaci
![]()
Wita gospodarz, właściciel, przełożony, osoba starsza. Jeśli nie jesteś żadnym z nich, używaj zwrotu WITAJ.
26-02-2014, 21:35
Burą, Awangardę i Darenę trzeba by przekreślić, bo jako że już się nie pojawiają na forum, to wyeliminowałem je z historii.
Czasami, gdy pojawiają się nowi, próbują na jeden raz wrzucić wszystko, co mają. Zupełnie, jakby portal miał lada dzień zniknąć z Internetów, a administracja pojechać do Afryki, sprzedawać olejek do opalania rdzennym murzynom.
~Yami
Czy właśnie dlatego wyparowały ze snu? :P
Już są przekreślone Przypominam, że jeśli ktoś chce dopisać kolejną część do opowiadania, musi najpierw tu to zgłosić, żeby nie popierdzielić akcji ![]() W związku z powyższym zgłaszam się do kolejnej części.
Wita gospodarz, właściciel, przełożony, osoba starsza. Jeśli nie jesteś żadnym z nich, używaj zwrotu WITAJ.
28-02-2014, 13:20
Jeśli się nie martwicie, że wam wszystko popsuję, to zgłaszam swą osobę
![]() I nicku możecie używać – jak w ogóle będzie po co xD
"To nie talent lecz chęć szczera produkuje bestsellera"
28-02-2014, 23:17
OK, dopisuję do listy postaci.
| ||||
|