23-11-2011, 00:29
Ok, piszę odcinek po Stu, także nie wyrywać się, bo się pokićkamy.
I'm the awesomely awesomness you can awe-to-some. Sorta.
http://burakotka.deviantart.com/
|
||||
23-11-2011, 00:29
Ok, piszę odcinek po Stu, także nie wyrywać się, bo się pokićkamy.
Bura, użyłaś postać Naxtera, a z tego, co pamiętam, on deklarował, że nie da swojej osoby!!
Pomyliłaś Naxa z Nidem.
Wita gospodarz, właściciel, przełożony, osoba starsza. Jeśli nie jesteś żadnym z nich, używaj zwrotu WITAJ.
23-11-2011, 01:03
Cholera, to przez te podobne nicki, myślę o jednym, piszę o drugim, poprawiam już.
23-11-2011, 09:58
Okej, biorąc pod uwagę, ż nikogo pewnie o tych godzinach nie ma, następny part przejmuję ja <złowieszczy śmiech>
Czasami, gdy pojawiają się nowi, próbują na jeden raz wrzucić wszystko, co mają. Zupełnie, jakby portal miał lada dzień zniknąć z Internetów, a administracja pojechać do Afryki, sprzedawać olejek do opalania rdzennym murzynom.
~Yami
06-06-2012, 19:27
(06-06-2012, 18:08)Naxster napisał(a): – Nagroda za moja głowę (przecinek) mówisz? – spytał retorycznie Stu. Mimo, że pytanie nie wymagało odpowiedzi, chłopak przytaknął. (tu wstawiłeś akapit, ale nie ma przejścia do nowej linii) StuGraMP rozglądał się bacznie wokoło, omiatając wzrokiem wszystkich klientów baru. Nie był to widok ani przyjemny (przecinek) ani napawający optymizmem. W powietrzu, oprócz niezwykłej mieszanki woni typowej dla tego przybytku, wyczuć można było rosnące napięcie. Rycerz oczyma wyobraźni widział czerwone (przecinek) świecące ślepia (przecinek) spoglądające na niego z każdego z pięciu kątów baru. Wtedy cisze (ciszę) znów przerwał Zamaskowany. Nie wiem, czy wyłapałem wszystko. Fabularnie nie było źle. Dużo akcji, nie ruszyłeś w ogóle głównego wątku, więc plusik dla Ciebie.
Czasami, gdy pojawiają się nowi, próbują na jeden raz wrzucić wszystko, co mają. Zupełnie, jakby portal miał lada dzień zniknąć z Internetów, a administracja pojechać do Afryki, sprzedawać olejek do opalania rdzennym murzynom.
~Yami
25-02-2014, 23:53
Odświeżam temat.
Najpierw trzeba zaktualizować ekipę piszącą i postacie. Proszę więc o ponowne deklaracje: – kto chce pisać – czyj nick może być użyty w opowiadaniu
Wita gospodarz, właściciel, przełożony, osoba starsza. Jeśli nie jesteś żadnym z nich, używaj zwrotu WITAJ.
26-02-2014, 01:34
Ja jestem chętny, jak najbardziej. Oczywiście moja postać już się w opowiadaniu pojawia, więc nie muszę wyrażać zgody na użycie mojego nicka.
~Yami
26-02-2014, 01:41
Ja byłbym nawet chętny. Co do mojego nicku – wsio ryba, możecie używać :P
"A więc jedyne, czym się potrafisz pochwalić, to tym, ile przeleciałeś dziewczyn? Super, to stawia cię niewiele wyżej niż małpy. Przewagę daje ci to, że potrafisz obsłużyć telewizor i spuścić wodę w kiblu."
Ok, dodałem kolejny wątek techniczny – spis osób, które występują w opowiadaniu (by się nie popieprzyło) i krótkie streszczenie (dla szybkiego przypomnienia lub wejścia w bieżącą sytuację). Streszczenie jest jeszcze nie kompletne, bo czytam od nowa opowiadanie i wtedy piszę. Zarówno spis osób i streszczenie będzie można w przyszłości modyfikować.
Nid, mam pytanie:
We fragmencie z 06-03-2013 (zresztą ostatni) pojawia się Yami. Nie zauważyłem jego zgłoszenia do fabuły. Możesz to wyjaśnić? @edit Już nie aktualne. Yami zgodził się na używanie jego nicka.
| ||||
|