01-04-2013, 22:52
Ja chcę egzemplarz przedpremierowy z dedykacją. Bo to ja odkryłem stopień pokrewieństwa! ;D
Nigdy w życiu nie jest tak źle, żeby nie można było sobie pozwolić na odrobinę uśmiechu.
|
||
01-04-2013, 22:52
Ja chcę egzemplarz przedpremierowy z dedykacją. Bo to ja odkryłem stopień pokrewieństwa! ;D
Nigdy w życiu nie jest tak źle, żeby nie można było sobie pozwolić na odrobinę uśmiechu.
02-04-2013, 10:56
Kocie, pomysł był mój, a wtedy mi się net zaciął. :P
Administratorze N. Oczywiście +18 z płomiennymi przeżyciami i na własną odpowiedzialność, bo autor zginie, kiedy napiszę ostatnią stronę, a od czytania książki, będzie można dostać wszystkich najcięższych chorób psychicznych. Konwencja jest po to, by ją łamać.
A jak się komuś nie podoba, niech spada na drzewo i wróci, gdy zrozumie swoje zachowanie. ~Nidrax
02-04-2013, 12:32
Czasami, gdy pojawiają się nowi, próbują na jeden raz wrzucić wszystko, co mają. Zupełnie, jakby portal miał lada dzień zniknąć z Internetów, a administracja pojechać do Afryki, sprzedawać olejek do opalania rdzennym murzynom.
~Yami
02-04-2013, 15:49
Administratorze N.
Mhm, ale coś mi jeszcze nie gra... Ach! Już wiem. Zabiję jednego z głównych bohaterów, lubię dramaty, a że horrory wielbię ponad wszystko, to zrobię masakrę... tak, to jest to! Konwencja jest po to, by ją łamać.
A jak się komuś nie podoba, niech spada na drzewo i wróci, gdy zrozumie swoje zachowanie. ~Nidrax
21-06-2013, 15:36
Warto! Jestem ciekawa ich losów i jak sobie poradzą :o
| ||
|